Treballem amb els alumnes de 6è el Projecte Star Goar

Divendres, 09 Nov 2018

Els alumnes de 6è de primària estan treballant el projecte d´Star Goar. Es tracta d´un projecte d´innovació educativa en el qual s´incorporen diferents metodologies de treball: Aprenentatge Basat en Problemes, Treball experimental i reflexiu, treball cooperatiu, gamificació… i ho treballen dins la narrativa de l’univers d’STAR WARS i del poder de la força.

Aquest projecte es realitzarà al llarg de tot el curs i els alumnes aprendran a treballar en equip continguts sobre el món que ens envolta, la història i la societat.

La XIE (Xarxa d´Innovació Educativa) es va interessar per conèixer aquest projecte i ens va venir a visitar el dimecres per gravar un vídeo del treball que estem fent. La nostra companya Marina Parras i dos alumnes de 6è van explicar el projecte: d´on va sorgir la idea, de què tracta, com aconsegueixen midiclorians o vaders, què en pensen d´aquesta manera de treballar, si els agrada i motiva…

Si voleu tenir més informació us deixem la notícia que ens han publicat a la XIE perquè la pugueu llegir i veure el vídeo. També uns deixem la pàgina web que utilizen els alumnes per la gamificació

Que la força us acompanyi!